Documenten

Onze school stelt verschillende documenten ter beschikking. Het bekendste is waarschijnlijk het schoolreglement. Deze documenten kan je inkijken of downloaden door op de mapjes te klikken.

Briefwisseling

Download hier je brief naar keuze.

Schoolreglement

Onze scholengroep heeft één gemeenschappelijk kt-schoolreglement voor alle kindercampussen. Daarnaast beschikt elke campus over een eigen aanvulling met schoolspecifieke afspraken.

KT-schoolreglement : aanvullingen

Schoolspecifieke afspraken

Vrije dagen

Vrije dagen 2015-2016

Instap- en kijkdagen

Zwemdata

Zwemdata schooljaar 15-16

Brief medicatie

Met deze brief willen wij u informeren over het gebruik van medicatie op onze school.

Attest bij gebruik medicatie

Bezorg dit attest bij aan de klasleerkracht.

Middagpas

Voor de veiligheid van uw kind en een vlotte organisatie van de middagbewaking voeren wij het gebruik van een ‘middagpas’ in.  Voor meer info open de brief.

Afspraken einde schooldag

In deze brief willen wij duidelijk afspreken hoe het afhalen van de kinderen op het einde van de schooldag verloopt voor de vestiging in de Zegestraat. Voor meer info open de brief.

Brief gezonde en afvalarme school

Wij willen meewerken aan gezonde voeding en zorg dragen voor het milieu op onze school. Afspraken daaromtrent vind je in de brief.